Oiva-raportit kirjoittaa kunnallinen elintarvikevalvonta, ja raportit löytyvät Eviran ylläpitämästä Oivahymy.fi:stä. Katso Chipsters Foodin toimipaikkojen Oiva-raportit ››
Ahvenanmaan tuotantolaitoksemme ei kuulu Oiva-raportoinnin piiriin, ja paikallinen viranomainen tarkistaa sen Eviran Oiva-tarkistuslistoihin perustuen useita kertoja vuodessa. Asteikkona käytetään skaalaa A:sta (erinomainen) D:hen (huono). Edellisen tarkistuksen tiedot löydät aina chipsters.fi:stä ››
Laatu- ja ympäristöjärjestelmämme perustuu FSSC-, ISO- sekä MSC/ASC-standardeihin, omavalvontamme Eviran ohjeiden mukaiseen HACCP-järjestelmään.
Molemmilla kalatehtaillamme (Kerava & Maarianhamina) on Marine Stewardship Council & Aquaculture Stewardship Council -sertifikaatit, joilla varmistetaan kala- ja äyriäistuotteiden alkuperä ja jäljitettävyys aina kalastusyrityksestä loppukuluttajalle asti. Jokaisella tuotteita käsittelevällä tai myyvällä toimitusketjun yrityksellä on oltava voimassaoleva sertifikaatti (paitsi kaupoilla, jotka myyvät merkillä varustettuja kuluttajapakkauksia).
Luomu-elintarvikkeiden ketju on myös hyvin valvottua toimintaa, ja jokaisella ketjun osalla on oltava luomutodistus. Meillä on Eviran myöntämä, vuosittain uusittava luomutodistus: lupa sekä myydä luomutuotteita että käsitellä / jatkojalostaa luomuraaka-aineita. (Keravan varasto, Keravan tuotanto, Hyvinkään tuotanto; Asetus (EY) N:o 834/2007 29 artikla 1 ja asetus (EY) N:o 889/2008).