Porvoon herkkukeittiö

Porvoon herkkukeittiössä valmistuvat maukkaat Hyvä Apaja kala- ja katkarapusalaatit sekä kastikkeet. Herkkukeittiömme on toiminut ammattitaidolla yli 20 vuoden ajan. Porvoon 300 m² tehtaassa valmistuu yli 100 tuotenimikettä eri pakkauskokoina ruokakauppoihin sekä ravintolakäyttöön. Valmistamme maukkaita majoneesipohjaisia salaatteja, sekä erilaisia majoneeseja, kastikkeita ja terriinejä.

Porvoon suurimmat tuotteet ovat Hyvä Apaja Skagen-katkarapusalaatti, Hyvä Apaja Jäämerensalaatti ja Hyvä Apaja Leppäsavukalasalaatti. Suurkeittiötyyppisessä keittiössä työtä tehdään edelleen pitkälti käsityönä.

Porvoon herkkukeittiössämme työskentelee 10 henkilöä.

Suosituimpia Hyvä Apaja -tuotteita

UUTUUS

Savumuikkuherkku

Hyvä Apaja savumuikkuherkku on valmistettu 100% suomalaisesta kalasta. Se sopii erinomaisesti uuniperunan ja erilaisten leipien täytteeksi ja levitteeksi.
Lue lisää

Kaikki kalasta

Uudistunut Hyvä Apaja
Muutoksista näkyvin on uusi pakkausdesign, jossa saariston sininen meri yhdistyy raikkaaseen väripariin.
Lue lisää
Lohen leikkausasteet
Lohi- ja kirjolohifileet luokitellaan fileen viimeistelyn perusteella viiteen erilaiseen leikkausasteeseen.
Lue lisää
Suomen kalalajit
Hyvä Apaja -valikoimasta löydät suosituimpia suomalaisia kalalajeja.

Hyvä Apaja

Ahvenanmaa on monenmoisten merenelävien ja merestä elävien koti. Ja saariston ensimmäinen apaja, josta tarinamme alkoi 1934.
Tutustu tarinaamme