Remouladekastike
200g
Hernepyree
200 g herneitä
1 ruukku lehtipersiljaa
3 rkl oliiviöljyä
1 rkl sitruunamehua
½ tl suolaa
1 tl sriracha-kastiketta
Hodarit
1 punasipuli
n. 7 cm pätkä kurkkua
2 rkl valkoviinietikkaa
1 pussi Hyvä Apaja Kalanugetteja
4 kpl briossi hot dog -sämpylää
Hyvä Apaja Remouladekastiketta tai Hyvä Apaja Tartarkastiketta
Lisäksi (halutessasi)
4 rkl paahdettua sipulia
4 tl sitruunanmehua
1. Soseuta hernepyreen ainekset blenderissä tai sauvasekoittimella. Pyreen rakenne saa jäädä karkeaksi.
2. Kuori ja viipaloi punasipuli. Leikkaa kurkku esim. ohuiksi viipaleiksi tai pieniksi kuutioiksi. Marinoi punasipuli ja kurkku valkoviinietikassa.
3. Lämmitä Hyvä Apaja Kalanugetit uunissa tai airfryerissä pakkauksen ohjeen mukaan. Paahda tai lämmitä hodarisämpylät.
4. Täytä hodarisämpylät hernepyreellä ja nostele päälle kalanugetteja n. 8 kpl per sämpylä. Viimeistele Hyvä Apaja Remouladekastikkeella, marinoidulla kurkulla ja punasipulilla. Voit halutessasi ripotella päälle vielä paahdettua sipulia ja sitruunamehua.