Remouladekastike
200g
2 pussia Hyvä Apaja Kirjolohipyöryköitä
8 pientä kiinteää perunaa (esim siikli)
1 pkt varsiparsakaalia (n. 150 g) tai parsakaalia
1 pkt varsikukkakaali (n. 100 g) tai kukkakaalia
3 porkkanaa
2 tl suolaa
1 tl mustapippuria
2 rkl oliiviöljyä
1 sitruunan mehu
½ ruukku tilliä hienonnettuna
½ ruukku lehtipersiljaa hienonnettuna
1 rasia Hyvä Apaja Remouladekastiketta
1. Lämmitä uuni 225 asteeseen.
2. Pese juurekset ja pilko noin peukalon pään kokoisiksi paloiksi. Kaada kaikki vihannekset leivinpaperilla vuoratulle uuninpellille. Mausta suolalla, pippurilla sekä oliiviöljyllä ja pyörittele kaikki sekaisin.
3. Paahda vihannekset kuumassa uunissa n. 15 min kunnes perunat kypsiä. Lisää pellille Hyvä Apaja Kirjolohipyörykät ja paahda vielä n. 6 min.
4. Mausta valmis kalapullapelti sitruunanmehulla ja tuoreilla yrteillä. Tarjoile Hyvä Apaja Remouladekastikkeen kanssa.